Ibland är jag ett hopplösfall !

Go kväll mina vänner ! Sitter och trycker i mig årest första melon bittar och sneglar på Dröm kåken, svensk film. Vet hur det låter – inte alls som mig. Skall dock ge den en chans, efter som alla jag umgås med är svenska film fantastiker och ibland önskar jag att jag hängde med i skämten.

Hur gick catch up:en med min gammla vän ? Det gick fint, var lite spännt i början med det gick över efter att jag fick dra mig igenom min liv och han sitt, då var vi tillbaks där vi var för ca 1 år sedan. Alltid kul att möta vänner som man känner att man kan säga ungefär så här.

VänBlaaa bla bla ? Jag Ajemen, det låter kanonsers ! stannar bilen vändet bort huvudet och tittar på vännen som ser ut som ett fråger tecken. Det är då jag frågar Vad svarade jag ? och vad svarde jag på ? Vän Joo, om vi skall ses snart igen. JagAhaaa, det är klart och sedan skrattar vi så jag gråter. 

Kärlek Meela

1 kommentar

Under Meela

Ett svar till “Ibland är jag ett hopplösfall !

  1. Älskar Dröm Kåken =) Trodde att det bara var jag som var tokig nog att gilla den! Men då är vi två i alla fall! Trevlig helg på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s